Det er andre end os selv, der mener, vi har noget at tilbyde

Vores lejere er den vigtigste del af vores forretning – derfor samler vi på glade lejere.

På denne side kan du møde nogle af vores lejere, og læse om deres oplevelse af, hvordan det er at være lejer hos os.

Gerda Nielsen
Svendborg

Jeg har et godt liv her.
Jeg flytter aldrig herfra.

Da Gerda Nielsen for år tilbage blev alene og skulle flytte fra huset, som hun og hendes mand i sin tid havde bygget i udkanten af Svendborg, ville hun gerne finde en bolig i samme område – tæt på skov og vand. En dag, da hun var ude at gå med sin hund, gik hun forbi en byggeplads, hvor HD Ejendomme var i gang med at opføre nye lejelejligheder. Lejlighederne lå op ad skoven og med udsigt til en sø.

”Da jeg så, at der var ved at blive bygget lejligheder her, var det første jeg tænkte: Her vil jeg bo! Da jeg kom hjem ringede jeg til HD Ejendomme, og jeg var så heldig at få denne bolig, som var den jeg allerhelst ville have. Mit hus blev heldigvis solgt, inden jeg nåede at få set mig om”.

Gerda har snart boet i Koglevænget i 10 år, og er meget glad for det.

”Jeg har et godt liv her. Jeg flytter ikke herfra. Jeg har søde naboer, som hjælper mig og holder øje. Det gør mig tryg. Hvis der er noget galt i lejligheden, ringer jeg til HD Ejendomme, og så ordner de det. Der er ikke noget der.”

Trods sine 81 år er Gerda stadig en frisk dame. Selv om hun elsker at sidde i sin hyggelige stue, og se tennis og dressur i fjernsynet, så kalder den smukke svendborgensiske natur stadig lige udenfor hendes vinduer.

”Selv om jeg ikke længere er så let til bens, er jeg stadig glad for at kunne gå en tur ad de fine stier rundt om søen. Ellers nyder jeg udsigten fra min have eller fra sofaen.”, fortæller Gerda.

Anette, Emma og Victoria Buhl
Odense

Tredje gang vi vælger HD Ejendomme.

Da Anette Buhl skulle finde en ny bolig til hendes familie, tvivlede hun ikke på hvor hun skulle bo.

Da jeg har 2 børn er det vigtigt for mig at bo hvor der er naturgrønne områder med legeplads og hvor der er andre børnefamilier.  At bo i trygge omgivelser betyder alt for mig. Derfor var jeg slet ikke i tvivl om at jeg ville til Højby igen. Jeg har to gange før boet til leje hos HD Ejendomme, og jeg har været tilfreds hver gang. De giver en rigtig god service og de ansatte er altid meget hjælpsomme. Så jeg valgte HD Ejendomme igen, da netop deres boliger lever op til mine krav. Boligerne i Højby ligger tæt på skole og fritidsinteresser, samt  rigtig gode handlemuligheder. Da det er tredje gang jeg skal bo i Højby, ved jeg også at boligerne er store og meget nemme at indrette.”

Claus Henriksen, Ejer af BudoXperten
Valby

Alt bliver vedligeholdt og ordnet for os

Beliggenhed er vigtig for BudoXperten, som fandt nye erhvervslokaler hos HD Ejendomme. De var glade for at få en udlejer, som sørger for vedligeholdelse og hjælper deres lejere. 

Central beliggenhed er altafgørende for ejeren af BudoXperten, som især vægter nem adgang til motorvej, togstation og parkeringsmuligheder højt. De fandt området for syv år siden, men desværre levede deres tidligere lokaler ikke op til deres standard, derfor fandt de nye lokaler hos HD Ejendomme.

”Vores lokaler skal se godt ud. Vi har ofte kunder på besøg, så det er vigtigt for os, at lokalerne er præsentable, da vi også bruger vores kontor til showroom. Vi er glade for at kunne blive i vores område, og lokalerne hos HD Ejendomme er alt det, vi gerne ville have,” fortæller Claus.

BudoXperten er grossist i sportsbranchen, og sælger både til privat og erhverv. Og med en travl hverdag er der ikke tid til selv at stå for vedligeholdelse.

”Både det indvendige og det udvendige skal være i orden, og det har vi ikke været vant til før. Nu bliver tingene ordnet. Det er vigtigt for os at have en udlejer, som tager fat i problemstillingerne og får det ordnet – det har vi nu,” siger Claus.

Claus og BudoXperten har fået sat lokalerne i stand, så de blev præcis, som de gerne ville have dem.

”Lige fra første fremvisning, til mødet med tømreren og viceværten har servicen hele vejen været fantastisk. Det er en fornøjelse, at det hele bare kører på skinner,” slutter Claus.

Gert Andersen, Indehaver af Lumby Gulve
Odense

HD Ejendomme var gode til
at læse vores behov.

Da Lumby Gulve i sin tid skulle finde lokaler til deres virksomhed, havde de en række kriterier, de ønskede opfyldt.

”Vi ønskede os nogle lokaler, der kunne rumme både showroom og lager. Samtidig var det vigtigt for os, at lokalerne lå centralt og tæt på motorvejen”.

Lumby Gulve søgte deres lokaler blandt flere forskellige erhvervsudlejere, men det endelige valg faldt på HD Ejendomme.

”Vi var rundt og se forskellige erhvervslokaler, også fra andre udlejningsfirmaer, men HD Ejendomme var gode til at læse vores behov. Så de fandt de optimale lokaler til vores forretning – og så var det tilmed til en fornuftig pris”.

Lumby Gulve har på meget kort tid udvidet deres kundekreds, og pladsen i deres lokaler begynder derfor at blive trang.

”Vi har rigtig travlt, og det begyndte derfor at knibe med pladsen. Vi fik mulighed for at leje et lokale mere i denne bygning, og den aftale er netop faldet på plads med HD Ejendomme”, fortæller en meget tilfreds Gert Andersen.

Inger og Finn Knoblauch
Aarup

”Nu kan vi endelig være rigtige pensionister”

Inger og Finn Knoblauch drømte om en pensionisttilværelse, hvor de bare kunne nyde hinanden og livet uden alt for mange forpligtelser. Derfor valgte de at sælge deres ejerbolig på Langeland og flytte ind i en lejebolig fra HD Ejendomme.

For ca. syv måneder siden flyttede ægteparret fra deres store hus på Langeland og ind i lejeboligen i Aarup.

“Vi boede i et stort hus på Langeland med en stor have, og i en alder af 77 år blev der for meget at passe og vedligeholde. Derfor valgte vi at sælge huset og flytte ind i en lejebolig. Vi var ikke interesseret i at bo i en lejlighed, og ville gerne have muligheden for en lille have. Det har vi fået her”, siger Finn.

Valget af udlejer faldt på HD Ejendomme, da de havde det område og det hus, som passede bedst på parrets ønsker.  De ønskede en god bolig med mindst mulig vedligeholdelse, og centralt placeret i forhold til lægehus og indkøbsmuligheder.

“Det er overskueligt og du har alt inden for 800 m. Desuden er det centralt i forhold til børn og børnebørn, som bor i forskelige dele landet. Før i tiden kom folk ikke så tit forbi Langeland. Nu smutter folk bare lige forbi, fordi vi bor centralt i landet og tæt på motorvejen.”

Inger og Finn har i mange år været meget aktive og har brugt meget af deres liv på at sejle og campere. Nu er tiden kommet til at leve et mere roligt liv, hvor der er plads til afslapning og interesser, som have og slægtsforskning. Nu kan de endelig være rigtige pensionister.

“Vi føler, at vi er blevet rigtige pensionister. Vi skal ikke tænke på noget som helst. Hvis vi mangler noget, så løfter vi bare røret og ringer til HD Ejendomme. Vi har oplevet en utrolig venlighed og fantastisk service fra deres medarbejdere”, siger Finn.

Selvom Inger og Finn kun har været lejere ved HD Ejendomme i godt syv måneder, har de kun positive ting at sige.

“Der er ikke plads til noget negativt om HD Ejendomme, for der er ikke noget negativt. Det er et pragtfuldt område, og der er så smukt heroppe på den nordlige del af Fyn. Vi er meget glade for at bo her – vi skal bæres ud”, slutter Finn.

Karsten Pedersen, Salgsdirektør hos Worldtrans A/S
Odense

HD Ejendomme hjalp os med
hurtigt at finde nogle større lokaler.

Et års tid efter sin etablering, flyttede speditionsvirksomheden Worldtrans A/S i 2009 ind i nogle af HD Ejendommes erhvervslokaler i Odense. Dog gik der ikke længe før virksomheden fik vokseværk og dermed ændrede behov.

”Lokalerne, som vi på det tidspunkt lejede af HD Ejendomme, levede ikke længere op til vores behov. Vi kontaktede HD Ejendomme, og de hjalp os med hurtigt at finde nogle større lokaler”.

Worldtrans’ forretning er afhængig af en god infrastrukturel placering.

”Nu ligger vi ikke kun centralt placeret i Danmark. Virksomheden ligger også tæt på motorvejen, og ud til en af Odenses største indfaldsveje. Vores placering er derfor rigtig god.”

Worldtrans A/S har netop fået yderligere behov for flere kvadratmeter, men denne gang har det ikke været nødvendigt at flytte lokaler.

”Vi har netop indgået aftale med HD Ejendomme om yderligere udvidelse af vores lejemål. Vi havde behov for et lager i forbindelse med vores kontor, og det havde vi mulighed for at få gennem HD Ejendomme”, fortæller Karsten.

Klaus S. Nørgaard, Logistik og operation manager hos Glud & Marstrand
Skive

Vi har fået en udlejer, som gerne vil os

Glud & Marstrand flyttede deres virksomhed over på den anden side af vejen i HD Ejendommes lokaler. Her var de tættere på produktionen, fik flere kvadratmetre og en udlejer, som gerne vil dem.

Glud og Marstrand er en produktionsvirksomhed, som laver metalemballage til fødevareindustrien. De flyttede hele deres virksomhed over på den anden side af gaden for at komme tættere på produktionen og fandt lokalerne hos HD Ejendomme:

Vi havde set på to erhvervslokaler, men hos HD Ejendomme kunne vi flytte ind i lokalerne med det samme. Samtidig var de betingelser og den fleksibilitet, som HD Ejendomme viste os bedre end hos den anden udlejer” fortæller Klaus.

Nu ligger virksomheden i gåafstand til produktionen, hvilket gør hverdagen lettere og de ekstra kvadratmetre var hurtigt fyldt ud.

Vi har fået en god service, og hvis der er et problem, så er HD Ejendomme hurtige på aftrækkeren. Der er ikke langt fra tanke til handling” siger Klaus.

Han er heller ikke i tvivl om, at han ville anbefale HD Ejendomme til andre:

Helt sikkert. Jeg vil især fremhæve den fleksibilitet, som vi har oplevet hos HD Ejendomme – det gør det meget lettere for os. Der er ikke så meget palaver. Vi har virkelig fået en udlejer, som gerne vil os som produktionsvirksomhed, og det er vi meget glade for” slutter Klaus. 

Klaus og Stinne Jørgensen
Tjele

”Der er ikke langt fra ord til handling”

Klaus blev positivt overrasket over, hvor nemt det var at leje en bolig hos HD Ejendomme. Han flyttede sammen med sin kone og to børn ind i drømmeboligen i Tjele.

Klaus og Stinne boede i forvejen i området i et gammelt hus, som de var ved at sætte i stand. De kørte ofte forbi de ejendomme, som HD Ejendomme udlejer og sendte lange blikke efter dem. Pludselig en dag var en af dem ledige, og så slog de til.

”Det var simpelthen den bolig, vi ønskede os. Vi ønskede, at der var plads til os alle fire, til vores hunde og gerne i nogle naturskønne omgivelser. Vi har fået det hele i boligen ved HD Ejendomme. Det er dejligt,” fortæller Klaus.

Det var første gang, at Klaus skulle leje en bolig, og han er blevet overrasket over, hvor nemt det er. Hvis der er problemer eller familien mangler noget, så er hjælpen kun et opkald væk. 

”Vi kan altid ringe til HD Ejendomme, for de er hurtige og nemme at få fat på. Vi har haft kontakt med den samme person fra hver gang, som har sørget for, at tingene blev ordnet hurtigt. Serviceniveauet er i top og der er ikke langt fra ord til handling,” siger Klaus.

Klaus og hans kone har efterfølgende talt med folk i deres omgangskreds om deres nye bolig og udlejere.

”Dem, vi har snakket med, har alle sammen været godt tilfredse og ikke haft noget at klage over. Det kan vi kun tilslutte os. Vi vil helt sikkert anbefale HD Ejendomme til andre,” slutter Klaus.