{{ apartment.type.area.type === 'corporate' ? apartment.type.area.area || apartment.type.area.address : apartment.address }}

{{apartment.type.area.zipcode}}, {{apartment.type.area.city}}

Kom til åbent hus

{{ apartment.address }}, {{apartment.type.area.zipcode}} {{apartment.type.area.city}}

{{ presentation.start_time | d:'EEEE' }} d. {{ presentation.start_time | d:'d. MMMM' }} fra kl. {{ presentation.start_time | d:'HH:mm' }} til {{ presentation.end_time | d:'HH:mm' }}

Der fremvises i {{ presentation.apartment.address }}.

{{ presentation.presenter.phone }} {{ presentation.presenter.name }} {{ presentation.presenter.job }}
 • fold galleriet ud
 • vis i fuldskærm
 • fold galleriet ud
 • vis i fuldskærm

Forsyningsoplysninger

{{ company.contacttype }} {{ company.name }} {{ company.phone }}

Boligen er udlejet i øjeblikket

Boligen er udlejet i øjeblikket. Der er dog stadig ledige boliger i boligområdet {{ apartments[0].type.area.area || apartments[0].type.area.address }}. For at se de ledige boliger i området, kan du trykke på knappen nedenfor.

Se ledige boliger

Boligen er udlejet i øjeblikket. Du kan søge efter lignende boliger ved trykke på knappen nedenfor.

Find boliger

Har du set, at der er åbent hus på {{ apartments[0].type.presentations[0].apartment.address }} d. {{ apartments[0].type.presentations[0].start_time | d:'d/M' }} kl. {{ apartments[0].type.presentations[0].start_time | d:'HH:mm' }}?

Lejemålet er udlejet i øjeblikket

Lejemålet er udlejet i øjeblikket. Der er dog stadig ledige lejemål i området {{ apartments[0].type.area.area }}. For at se dem kan du trykke på knappen nedenfor.

Gå til {{ apartments[0].type.area.area }}

Hvis du er interesseret i et erhvervslejemål med en lignende størrelse eller placering, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 23 82 33. Så vil vi hjælpe dig med at finde et lejemål, der opfylder dine ønsker og behov.

{{ apartment.type.area.shortdesc }}

Sådan lejer du en bolig hos os

Du skal starte med at komme til et Åbent Hus-arrangement og se boligen – det er ikke nødvendigt for dig at tilmelde dig arrangementet. Så får vi samtidig mulighed for at møde dig. Herefter laver vi et helhedstjek af dig som lejer, hvor vi bl.a. tjekker om du står i RKI. Hvis vi godkender dig som lejer, så vil du få tilbudt en bolig.
Hvis der ikke afholdes Åbent Hus på den pågældende bolig, så kan vi skrive dig op til boligen, og du vil så blive kontaktet, hvis vi kan tilbyde dig en fremvisning.
Vær opmærksom på, at du kun er skrevet op til vores boliger i et år ad gangen. Hvis du herefter fortsat ønsker at være aktiv på ventelisten, bedes du kontakte os.


RKI

Vi afviser ikke lejere, blot fordi de står i RKI. Såfremt en lejer står registreret i RKI for f.eks. gældsforhold til andre boligforeninger eller private udlejere,  for gæld til forsyningsværker og lign., så vil lejeren blive afvist.

Reservation af bolig

Når du er godkendt som lejer, og får tilbudt en bolig hos os, har du mulighed for at reservere en bolig i maks. 5 dage. Herefter skal du skrive under på en lejekontrakt, ellers vil boligen blive ledig igen til andre lejere.

Kontrakt

Vi fremsender en lejekontrakt til dig på mail, og du skal underskrive kontrakten og sende den retur til os enten pr. e-mail eller med posten. Bare husk at kontrakten skal være underskrevet af alle lejere, og på alle siderne. Kontrakten skal være retur hos os i underskrevet stand senest 3 dage efter vi har sendt den til dig.

Depositum

Når du lejer en bolig hos HD Ejendomme, skal der ved lejemålets ikrafttræden betales:
–  3 måneders depositum
–  1 måneds forudbetalt leje
– Første måneds husleje og forbrug.

Forudbetalt leje bos op i opsigelsesperioden. Dvs. at hvis du har betalt 1 måneds forudbetalt leje, da skal du kun betale husleje de sidste 2 måneder af opsigelsesperioden på 3 måneder. Du skal dog fortsat betale evt. aconto beløb i alle 3 måneder i opsigelsesperioden.
Depositum og forudbetalt husleje skal betales senest 1 måned før indflytningsdatoen. Det er ikke muligt at afdrage depositummet hos HD Ejendomme.
Du skal være opmærksom på, at vi ikke modtager kontanter på administrationskontoret.

Forbrug

Huslejen på vores boliger er ekskl. forbrug. Dette betyder, at du udover huslejen bliver opkrævet for dit eget forbrug af el, vand, varme, antenne, renovation m.fl.

Boligsikring og indskudslån

Du har mulighed for at søge boligsikring gennem din kommune. Du kan læse mere om dette her: www.borger.dk…
Indskudslån skal også søges gennem din kommune. Du kan læse mere om det her: www.borger.dk…

Nøgleudlevering

Nøglen udleveres på selve indflytningsdatoen. Du vil senest 14 dage før indflytningen blive kontaktet af vores synsmand, for aftale om tidspunkt for udlevering af nøglen til din bolig.

 

Husdyr

I de af vores lejemål, hvor det tilladt at holde husdyr, gælder følgende regler:

 1. Der må højst holdes 1 eller 2 husdyr pr. lejemål. Det fremgår af lejekontrakt og husdyrkontrakt for den specifikke bolig, hvor mange husdyr det er tilladt at holde.
 2. Husdyrene skal være små, dvs. under 20 kg.
 3. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr, eller dyr der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadelige eller giftige. Det gælder fx slanger, skorpioner, krybdyr, rotter og visse hunderacer (kamp-, muskel- eller brugshunde m.v.).
  Se i øvrigt: Ikke tilladte hunderacer i HD Ejendommes lejemål
 4. Husdyrene må ikke være generende for omgivelserne. Hverken via deres opførsel, lugt eller støj (herunder gøen). HD Ejendomme foretager alene denne vurdering.
 5. Hunde må ikke løbe frit. De skal holdes i snor, deres efterladenskaber skal samles op, og de må ikke være generende ved deres gøen.
 6. HD ejendomme kan give dispensation til at holde husdyr, der ikke opfylder punkt 2). Dispensationen skal søges skriftligt, og den gives under forudsætning af, at husdyret ikke er til gene for omgivelserne ved f.eks. truende opførsel, lugt eller støj. Det er udelukkende HD ejendomme, der vurderer, hvorvidt dyret er til gene. Hvis det vurderes, at det er det, kan HD Ejendomme tilbagekalde dispensationen, og kræve husdyret bortskaffet.
 7. HD Ejendomme kan ophæve og/eller opsige lejeforholdet i tilfælde af, at lejeren, trods påmindelse, holder husdyr i strid med ovennævnte regler.
 8. Det er ikke tilladt at have hundegård, kattegård, hønsegård, kaninbur, havebassin og fuglevoliere i haven.
 9. Der må ikke opdrættes dyr i lejemålet.
 10. For dispensation til hund, skal der afleveres billede + erklæring på race fra dyrlæge.

Der findes ejendomme med særlige regler for husdyr. Se reglerne her: Ejendomme med særlige regler for husdyr

 

Hunderacer

I vores lejemål må der ikke holdes hunderacer, der kan benyttes som kamp-, muskel- eller brugshunde m.v.

Vi giver ikke tilladelse/dispensation til kamp- og muskelhunde, eller til hunde hvor en af racerne på følgende liste indgår:
Ikke tilladte hunderacer i HD Ejendommes lejemål

Ønsker du at ansøge om dispensation til at holde en hund, der er over 20 kg, i et af vores lejemål, skal du fremsende et foto af hunden samt en registreringsattest (fra Dansk Hunderegister) til vores Serviceafdeling på service@hdejendomme.dk. Serviceafdelingen vil herefter tage stilling til ansøgningens videre forløb.

Spørgsmål?

Ring til {{ apartment.type.area.contact.name.split(' ')[0] }}.

 • {{ apartment.type.area.contact.phone }}
 • Send Mail

{{ apartments[0].type.area.type === 'housing' ? 'Boligområdet' : 'Området'}}

{{ apartments[0].type.area.area }}

{{ property.name }} {{ property.value }}